Tasavallan Presidentin kuva

   Ostoskorissa 0 tuotetta  

Toimitusehdot


Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Juvenes Printin ja sen asiakkaiden välillä Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa.

 1. Käyttöoikeus

  Juvenes Printin ylläpitämä Tasavallan Presidentin kuvan verkkokauppa on tarkoitettu täysi-ikäisille, Suomessa asuville kuluttajille. Verkkokauppa toimittaa tuotteita vain Suomeen.

 2. Asiakkaan vastuut ja velvollisuudet tilattaessa verkkokaupasta

  Tilaus sitoo Asiakasta kun Juvenes Print on vahvistanut tilauksen. Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että vahvistus on saapunut hänelle.

 3. Tuotteiden hinnat

  Tilatun tuotteen hinta on aina verkkokaupan sivulla tilaushetkellä näkyvä hinta. Mikäli tilaus toimitetaan Asiakkaalle postitse, hintaan lisätään toimituskulut.

 4. Toimitus

  Juvenes Printin ylläpitämä verkkokirjakauppa toimittaa vain Suomeen. Tilaukset Suomen ulkopuolelle on tehtävä myymälän kautta.

  Postitoimitus:

  Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Toimitusaika on normaalisti noin 5 työpäivää.

  Huom! Heti kuvan julkistamispäivän jälkeen tilattujen kuvien toimitusaika on noin kaksi viikkoa!

  Postin käsittely - ja toimitusaika on lisättävä toimitusaikaan. Ilmoitettu toimitusaika on ainoastaan ohjeellinen eikä sido Juvenes Print:ia.

  Toimituskulut:


  Kehystämätön kuva:
  1-10 kuvan tilaus = 12 euroa. Seuraavat 1-10 kuvaa maksaa toiset 12 euroa jne.

  Kehystetty kuva:
  1 taulun tilaus = 18 euroa
  2-5 taulua = 30 euroa
  6 taulua = 48 euroa (18+30)
  7-10 taulua = 60 euroa (30+30)
  11 taulua = 78 euroa (18+30+30)

 5. Maksutavat

  Maksu pankkipainikkeilla
   
  Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.
   
  Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.
   
  Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!
   
  Maksut luottokorteilla
   
  Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

  Maksu laskulla
    Laskulla tilattaessa hintaan lisätään laskutuslisä 8,25 €. Laskutuslisä sisällytetään toimituskuluihin.


  Käteislaskun maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä. Maksun myöhästyessä Juvenes Print:illa on oikeus periä korkolain mukaista viivästyskorkoa.

  Kaikki toimitetut tuotteet ovat Juvenes Printin omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

  Juvenes Print:illa on oikeus tarkistaa Asiakkaan luottotiedot.

 6. Palautusoikeus

  Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruuttamisen on tapahduttava yllämainitun ajan kuluessa sähköpostilla ja palauttamalla ko. tuote Juvenes Printin painoon.

  Asiakas voi palauttaa tuotteen maksutta käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta.

  Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palauttaminen edellyttää, että Asiakas palauttaa tuotteen viipymättä moitteettomassa kunnossa ja liittää palautuksen mukaan kopion lähetysluettelosta tai laskusta ja ilmoittaa palautuksen syyn.

 7. Reklamaatio

  Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan heti ilmoittaa virheestä tuotteen lähettäneelle Juvenes Printin painolle. Virheellinen tuote palautetaan postikuluitta lähettäjälle. Palauttaminen tapahtuu reklamaation jälkeen.

  Mikäli tuote on virheellinen, Juvenes Print:illa on aina ensisijaisesti oikeus korvata tuote vastaavalla virheettömällä tuotteella tai palauttaa mahdollisesti maksettu kauppahinta Asiakkaalle.

 8. Ylivoimainen este (Force majeure)

  Juvenes Print ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

 9. Riitojen ratkaisu

  Juvenes Printin ja Asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin, mikäli niistä ei päästä sopimukseen, sovelletaan Suomen lakia.

Rekisteriseloste